Unieke handgemaakte beelden

Mijn unieke beelden worden met veel creativiteit, liefde en aandacht gemaakt. Een beeld kan klein of groot zijn, gedetailleerd of simpel van vorm en structuur. Daarnaast variëren ze van kleurrijk tot bijvoorbeeld een bronzen uiterlijk. Sculpturen van dieren en fantasie maak ik het meest.

Materiaal

De meeste beelden worden gemaakt met een ijzeren frame als basis. Vanuit dit frame wordt het beeld dan verder opgebouwd met de zelfdrogende twee componenten klei van Powertex. Dit gebeurt in minstens twee lagen. De laatst opgebrachte laag dient ook om structuren en details aan te brengen op het beeld.

Interesse in een van mijn kunstwerken?

Heb je interesse in een van mijn kunstwerken neem dan even contact op met mij. Je kunt bellen, mailen of stuur een appje. Je mag ook altijd langskomen in het atelier dat ik met Corina Bertens deel. Bij Corina kun je ook zelf een cursus volgen om je eigen beeld te maken.

Een beeld helemaal naar wens?

Ben je al enige tijd op zoek naar het bepaald kunstwerk? Zoek je nog een mooi kunstwerk om cadeau te geven of krijg je graag een unieke met de hand gemaakte sculptuur cadeau? Neem dan eens contact op. Ik help graag om voor jou dat beeld te maken dat je zoekt. Wil je een definitieve aanvraag doen dan vraag ik wel een aanbetaling voor de beelden.